blog image

Startuplar İçin No-Code Çözümler Neden Mükemmel?

Çünkü No-Code, özellikle MVP düzeyinde hızlı bir şekilde çalışan çözümler sunar. No-Code, sürükle ve bırak yöntemini kullanarak bir prototip oluşturmanıza izin veren araçlara sahiptir. Bu hareket, uygulama geliştirmeyi hızlandırır ve iş akışı otomasyonu ve özel yazılım oluşturma ihtiyacını geleneksel kodlama yaklaşımlarından daha hızlı yönetir. No-Code, hem geliştiricilerin hem de geliştirici olmayanların kilometrelerce kod satırı yazmadan iş çözümlerini uygulamalarına olanak tanır. No-Code, hem mobil hem de masaüstünde web siteleri ve uygulamalar oluşturma konusunda giderek daha popüler bir trenddir.

Bugün çok fazla sayıda yazılım şirketleri kuruluşlarında No-Code ve Low-Code yaklaşımını uygulamakta ve müşterilerine sunmaktadır. Bu trend, sektör raporlarında ve Google Trendler'de de rapor edilmiştir. Gartner'ın "2020 için En İyi 10 Stratejik Teknoloji Trendi" çalışmasına göre, "2024 yılına kadar büyük işletmelerin dörtte üçü, BT uygulama geliştirme girişimleri için Low-Code geliştirme aracı kullanacak.Low-Code uygulama geliştirme faaliyetinin yüzde 65'inden fazlasından sorumlu olacak.’’

Basitçe söylemek gerekirse, No-Code, programlama platformu ile son kullanıcılar arasında, kodun kendisini kullanmadan bir yazılım parçasının görünümünü oluşturup, özelleştirebilmeleri için görsel bir aracıdır. Bu da No-Code’u hayata geçirmek istediğiniz aplikasyonlar için hızlı ve uygun fiyatlı çözümlerden biri yapar. Yani programlama yapmadan uygulamalar oluşturmak mümkündür. Ve MBL Hightech de bu süreçte size yardımcı olacaktır!

Etiketler